dimecres, 1 de desembre de 2010

El silenci no només es trenca amb la paraula

El meu primer “allò” és per Mónica Oltra, una diputada de les Corts Valencianes per Iniciativa que recentment he descobert de casualitat. 

AI youtube té penjades algunes de les seves intervencions a la cambra. Us recomano de posar-vos-hi un dia que tingueu temps perquè és, talment, com menjar fruits secs... Jo ja les he visualitzat pràcticament, per no dir, totes, i espero amb ànsies les següents entregues.

La Mònica m’agrada per la manera com diu les coses, i per les coses que diu. Perquè vol transparència i veritat. I m’encanta que aporti originalitat i rigor, però sobretot, poesia i prosaisme. Com a mostra, la proposició per anul·lar la sentència de mort de Miguel Hernández, i un botó:

Qui anava a dir a la Presidenta que no marxaria aquell dia a dormir sense haver après una nova ensenyança; elemental, no obstant. Que “el silenci no només es trenca amb la paraula”.

3 comentaris:

 1. A mi m'agrada molt, també. He escoltat discursos seus, coses que diu, i no només és el contingut de tot allò que diu (que jo hi estic d'acord, totalment. És una manera de pensar molt respectuosa), sinó també la forma... Que també és important. Ella ho transmet amb serenor i alhora amb... "dolçor"? No sé com dir-ho.

  Hi ha una cosa que m'ha cridat l'atenció... És com menjar fruits secs?

  ResponElimina
 2. Buenassss!! Muy interesante tu blog!! Sí señor ^^
  Pues ya que ando por tu mundito te dejo mi blog por si te gusta leer literatura personal y escribir (microrrelatos, reflexiones, poemas, relatos), debatir sobre los acontecimientos de la vida, hacer peticiones literarias para que yo posteriormente las escriba y por supuesto hacer publicidad de tu blogspot en la pestaña "Aquí tu blog" para compartir con el resto de bloggeros tus inquietudes.

  http://insolitadimension.blogspot.com/

  Únete si lo deseas y si no pues otra vez será. Gracias ^^

  ResponElimina